Welkom
bij RT-Breda, Praktijk voor Remedial Teaching

Ontspanningslessen

Veel kinderen hebben moeite om zich te ontspannen, concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen en kunnen moeilijk in slaap komen. Ontspanningslessen kunnen hierbij helpen.

Tijdens de ontspanningslessen worden kindgerichte houdingen aangeboden met aandacht voor lichaamshouding. Deze oefeningen worden afgewisseld met ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, muziek en (meditatie) verhalen die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Bij jonge kinderen worden de lessen spelenderwijs aangeboden d.m.v. leuke avonturen die in het teken staan van verschillende thema‘s.                    

Door de lessen leren kinderen zich sneller te ontspannen, zich bewust te worden van hun ademhaling, hun zintuigen te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Verder wordt de fantasie en creativiteit bevorderd, leren ze hun grenzen te verkennen en aan te geven en leren de kinderen sociale vaardigheden.   

Kosten privéles: € 40,- (privéles)

Tijdens de privélessen krijgt uw kind gedurende de gehele les 1 op 1 aandacht. De lessen worden elke week speciaal aangepast aan de interesse, belevingswereld en het niveau van uw kind.