Welkom
bij RT-Breda, Praktijk voor Remedial Teaching

Reacties van ouders en kinderen

Vanessa van der Sommen
16-04-24 21:54:35
Anjo is rustig, vriendelijk en doortastend. Ze overlegt met ouders en het kind en kijkt wat het kind nodig heeft. Onze zoon heeft tijdens de corona tijd een flinke achterstand in rekenen opgelopen. Samen met Anjo is hij deze nu aan het inlopen en hij begrijpt de stof al veel beter. Ook andere vakken pakken ze samen op en daardoor zie je dat zijn zelfvertrouwen is gegroeid. Hij kan nu naar de middelbare school waar hij het liefste naar toe wil ! Mede dankzij Anjo, maar Anjo zegt altijd "ze doen het toch echt zelf". Dit klopt en Anjo helpt hem hier super goed in. We zijn heel blij met Anjo.
Nathalie Soekhan
12-12-23 14:54:46
Super begeleiding! Mijn zoon heeft er heel veel aan gehad. Anjo is flexibel en kan kinderen weer motiveren en aanzetten zodat ze weer zin krijgen om naar school te gaan! Mijn zoon zit nu op de school waar hij heel graag naar toe wilde. Waar een wil is, is een weg! En Anjo helpt daar heel graag aan mee. Wij zijn blij met haar!
een echte aanrader!
Inge van Wijck
10-11-23 21:43:02
Hele fijne rt-praktijk! Had meteen een klik met onze zoon. Heeft hem ontzetten veel geleerd en veel zelfvertrouwen gegeven. Zeer kundig en flexibel wanneer onze zoon b.v. ineens een andere hulpvraag had. Ook hulp aan onze tienerdochter gegeven. Werkelijk een topper!
Mevr. J M
02-06-21 15:28:18
Onze zoon heeft deze week zijn pre advies gekregen van school: Vmbo kader. De Juf is van mening dat onze zoon het in zich heeft om zelfs Vmbo theoretisch te halen. Het gaat de laatste tijd erg goed met hem in de klas zo wel met zijn concentratie als met het rekenen hij heeft echt een sprong hierin gemaakt dankzij jou. Wij willen jou hier zeker voor bedanken, hij heeft echt baat bij jouw begeleidingen.
M. E.
16-12-18 14:28:06
Over het maatwerk dat RT Breda biedt:
Mijn zoon (toen 8) wilde juist persé niet met anderen. Hij heeft autisme en kan allerlei lichaamsbeweging activiteiten alleen in één-op-één situaties doen.

Anjo heeft bij die keuzes meegedacht. Ze heeft goed naar mij geluisterd, allerlei informatie over onze privé-situatie en school etc. meegewogen. Daar nam ze steeds ruim de tijd voor. Daarom was het vanaf de start een ‘goede’ keuze. Ook heeft ze altijd gekeken wat lesinhoudelijk bij hen paste. Ze schreef voor mijn zoon speciale lessen, die bij zijn beleving en gemoedstoestand van die periode pasten. Piraten, Star Wars, Lego, alles heeft ze erbij betrokken. Dát werkte perfect. Zoon (nu bijna 13, inmiddels op het speciaal VO) komt ook 45 min. voor ontspanning en ontlading, op een doordeweeks tijdstip lekker vlak voor bedtijd. (Zelfs bij zoiets 'kleins' als een tijdstip/lesdag denkt Anjo mee en probeert ze de meest optimale situatie te bieden). De lessen bij RT Breda helpen hem bij zijn zelfvertrouwen, bij het verwerken van gebeurtenissen van die week, om zijn spanningen van zich af te laten glijden. Voorlopig gaat hij nog wel even door!
Tonen: 5  10