Welkom
bij RT-Breda, Praktijk voor Remedial Teaching

Reacties van ouders en kinderen

M. E.
16-12-18 14:24:13
Soms denk ik wel eens: “was er voor ons maar zo’n fijne plek geweest toen wij op de basisschool zaten”. Mijn kinderen zijn in 2014 allebei gestart met kinderyoga. Gewoon omdat ik yoga zelf zo fijn vind voor mijn hele systeem: koppie en lijf. Dat relaxte gevoel gunde ik mijn kinderen ook. Maar ik wilde het wel ín de wijk, lekker dichtbij huis. Kleinschalig. Mijn kinderen gedijen beter in een kleine, vertrouwde omgeving. Precies dat vond ik bij Anjo.
Mijn dochter (toen 5) vond het fijner om samen met andere kids van haar leeftijd aan yoga te doen. Zij kampte met allerlei psychosomatische klachten waarvan wij vermoedden dat die stress-gerelateerd waren.
Nu zijn we vier jaar verder. En gaat dochterlief nog steeds graag naar RT Breda. Niets staat stil. Ook haar ontwikkeling niet. Haar dagelijkse leven en daarmee de ‘hulp’-behoeften is veranderd. Ze komt nu wekelijks 45 min. voor concentratielessen. Want op school en thuis liepen we tegen flinke concentratieproblemen aan. Daar kwamen we zelf niet meer aan uit. Het was fijn dat Anjo meedacht. Om de groepsyogalessen om te vormen naar een privé-les. Die nog steeds ruimte biedt voor yoga en ontspanning, maar waar de focus ligt op de groei van aandacht.
Julan Elbers
16-12-18 14:11:50
Ik zit al bijna 4 jaar op yoga. En nog steeds is het leuk. Ik hou van de massages en ik ga er met plezier heen. Er zijn veel huisdieren en daar hou ik van.
J. B.
01-10-18 08:49:01
Je leert tafels,rekenen,breuken, optellen,aftrekken, het is gezellig, je leert heel veel daar bijvoorbeeld van AVI 5, naar AVI6 ga er zeker heen alles wordt dan makkelijker
J. L.
19-09-18 22:11:41
Ik heb iets meer dan twee jaar joga gedaan bij Anjo. eerst moest ik er van mijn ouders heen, maar toen ik er was vond ik het heel leuk. Ze luistert goed naar wat je zoekt en nodig hebt. Ik zelf had weerbaarheids joga gekregen nadat ik begon over dat ik praten en mensen aankijken moeilijk vond. Het was heel erg leerzaam. Ik kan nu echt mensen aankijken.Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen moet aangeven en dat ik er mag zijn.
Ik heb ook veel verschillende joga posities geleerd en ze had een speciale joga boekje voor mij gekocht.Er stonden verschillende posities in die we moesten doen die wat ingewikkelder waren dan de dingen die ze al had.
De oefening waren voor rust en ontspanning.
Ik heb heelveel dingen van haar geleerd. Dingen die ik nu zelfstandig kan toepassen.
Ik ben gestopt omdat ik die dingen nu zelfstandig kan. Dank je wel Anjo!
Tonen: 5  10